Okulumuzda Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları!

Okulumuzda Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları!


Gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, okulumuzda renkli etkinliklerle taçlandı. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz bir araya gelerek büyük bir heyecanla kutlama törenine katıldılar.

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren okulumuza gelen öğrencilerimiz, milli bayramımızın önemini vurgulayan süslemelerle karşılandılar. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılan okulumuz, bayram ruhunu en güzel şekilde yansıttı.

 

Kutlama töreni,mahallemizde düzenlediğimiz yürüyüşün ardından okulumuzun bahçesinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz birlikte coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı'nı okuyarak programın başladığını belirttiler. Ardından, minik öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler ve dans gösterileri izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

 

Törenin en özel anlarından biri, öğrencilerimizin 23 Nisan şiirleri ve gösterileriyle sahne aldığı bölümdü. Minik yıldızlarımızın yetenekleri ve milli duygularıyla doldurduğu bu bölüm, izleyicileri duygulandırdı ve gururlandırdı.Ayrıca, velilerimizle birlikte çeşitli oyunlar oynanarak bayram coşkusu doruklara çıkarıldı.

 

Bu özel günde, tüm öğrencilerimiz birlik ve beraberlik içinde milli bayramımızı kutlamış olmanın gururunu yaşadılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladığımız bu güzel gün, gelecek nesillere umut ve milli değerlerimizin önemini bir kez daha hatırlattı.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi